پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

طرز تهیه بادمجان شکم پر

  • کد خبر: ۳۸۹۱۵
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۶
طرز تهیه بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر از غذا‌های معروف و خوشمزه ایرانی است که در برخی استان‌های کشورمان جزو مجلسی‌ترین غذا‌ها شناخته می‌شود. این غذا در شهر‌های مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ بادمجان شکم پر از غذا‌های معروف و خوشمزه ایرانی است که در برخی استان‌های کشورمان جزو مجلسی‌ترین غذا‌ها شناخته می‌شود. این غذا در شهر‌های مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. امروز می‌خواهیم یکی از خوشمزه‌ترین دستور‌های پخت این غذا را با هم مرور کنیم. برای خوشمزه‌تر شدن این غذا می‌توان از قارچ و پنیرپیتزا در آن استفاده کرد.

  • مناسب برای ٣ نفر
  • زمان برای پخت: ٣٠ دقیقه
  • قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰۰ تومان

مواد لازم:

  • بادمجان ۳ عدد
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • گوشت چرخ کرده ۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آب جوش یک لیوان
  • نمک، فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین به میزان لازم
 
 

روش تهیه:

بادمجان‌ها را راه راه پوست بگیرید و وسط آن‌ها را با چاقو باز، سپس داخل روغن سرخ کنید. آن‌ها را کناری بگذارید.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

پیاز را خرد کنید و تفت بدهید. ادویه را اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای را هم خرد و به آن اضافه کنید. بعد هم گوشت چرخ کرده را بیفزایید. مواد را خوب تفت بدهید. در انتها اگر دوست داشتید، به خوراک نصف قاشق غذاخوری رب اضافه کنید.
 
طرز تهیه بادمجان شکم پر

لای بادمجان‌ها را که بازکرده اید، با مواد خوراک پر کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید. حالا ۲ قاشق رب را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و کف ظرفی بریزید که بادمجان‌ها را درون آن چیده اید. بعد هم بگذارید روی حرارت ملایم تا آب غذا کاملا بخار شود.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

نکته: اگر می‌خواهید بادمجان هایتان روغن کمتری ببرد، بعد از پوست کندن، روی آن‌ها کمی نمک بریزد و حدود نیم ساعت درون کیسه‌ای پلاستیکی بگذارید. بعد آن‌ها را خوب خشک و سرخ کنید.

نکته: این غذا را می‌توان روی اجاق گاز، درون فر یا توتستر هم تهیه کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->