گزینش مجدد داوطلبان رد شده در ورودی آموزش و پرورش کدام پایگاه‌های اهدای خون خراسان رضوی در ایام اربعین حسینی ۱۴۰۳ فعال است؟ آموزش و پرورش: حق‌الزحمه امتحانات خرداد ماه به زودی پرداخت می‌شود دستگیری فالگیر شیطان صفت در تهران جنایت جوان نوزده‌ساله در مشهد به‌دلیل محکم کوبیدن در + عکس کاظمی: مهم‌ترین اولویت آموزش‌وپرورش پروژه مهر و آغاز سال تحصیلی است چند روایت شهروندی از حق‌ و حقوق نادیده گرفته‌شده بیماران در مراکز درمانی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنج‌شنبه، یکم شهریور ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما به صورت تدریجی کتاب‌های درسی دانش‌آموزان چه زمانی توزیع می‌شود؟ آخرین مهلت درخواست اعزام زائران اربعین اعلام شد ناصحی: توفیق خدمت به زائران پیاده، برای شهرداری مشهد ارزشمند است واژگونی اتوبوس زائران اربعین در کوهین با ۱۵ زخمی احتمال زیاد ابتلای زنان به بیماری ام‌اس و چند نکته درباره علائم آن «آغوز»، بهترین غذا برای نوزاد را دور نریزید اجرای آزمایشی بسیار محدود چند کتاب‌درسی جدید در برخی استان‌ها آیا با نصب در ضدسرقت، خانه دربرابر سارقان ایمن می‌شود؟ ۵۰ درصد زائران اربعین به کشور بازگشتند (یکم شهریور ۱۴۰۳) طرح استفاده از آرد کامل در نانوایی‌های مشهد اجرا می‌شود پیشگیری ۷۰ درصدی هموفیلی با غربالگری| آثار ازدواج‌های فامیلی در بروز هموفیلی پیش‌بینی رگبار و وزش باد شدید در ارتفاعات کشور (یکم شهریور ۱۴۰۳) کشته و مفقود شدن بیش از هزار پناهجو در دریای مدیترانه
سرخط خبرها

طرز تهیه بادمجان شکم پر

  • کد خبر: ۳۸۹۱۵
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۶
طرز تهیه بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر از غذا‌های معروف و خوشمزه ایرانی است که در برخی استان‌های کشورمان جزو مجلسی‌ترین غذا‌ها شناخته می‌شود. این غذا در شهر‌های مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ بادمجان شکم پر از غذا‌های معروف و خوشمزه ایرانی است که در برخی استان‌های کشورمان جزو مجلسی‌ترین غذا‌ها شناخته می‌شود. این غذا در شهر‌های مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. امروز می‌خواهیم یکی از خوشمزه‌ترین دستور‌های پخت این غذا را با هم مرور کنیم. برای خوشمزه‌تر شدن این غذا می‌توان از قارچ و پنیرپیتزا در آن استفاده کرد.

  • مناسب برای ٣ نفر
  • زمان برای پخت: ٣٠ دقیقه
  • قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰۰ تومان

مواد لازم:

  • بادمجان ۳ عدد
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • گوشت چرخ کرده ۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آب جوش یک لیوان
  • نمک، فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین به میزان لازم
 
 

روش تهیه:

بادمجان‌ها را راه راه پوست بگیرید و وسط آن‌ها را با چاقو باز، سپس داخل روغن سرخ کنید. آن‌ها را کناری بگذارید.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

پیاز را خرد کنید و تفت بدهید. ادویه را اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای را هم خرد و به آن اضافه کنید. بعد هم گوشت چرخ کرده را بیفزایید. مواد را خوب تفت بدهید. در انتها اگر دوست داشتید، به خوراک نصف قاشق غذاخوری رب اضافه کنید.
 
طرز تهیه بادمجان شکم پر

لای بادمجان‌ها را که بازکرده اید، با مواد خوراک پر کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید. حالا ۲ قاشق رب را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و کف ظرفی بریزید که بادمجان‌ها را درون آن چیده اید. بعد هم بگذارید روی حرارت ملایم تا آب غذا کاملا بخار شود.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

نکته: اگر می‌خواهید بادمجان هایتان روغن کمتری ببرد، بعد از پوست کندن، روی آن‌ها کمی نمک بریزد و حدود نیم ساعت درون کیسه‌ای پلاستیکی بگذارید. بعد آن‌ها را خوب خشک و سرخ کنید.

نکته: این غذا را می‌توان روی اجاق گاز، درون فر یا توتستر هم تهیه کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->